Daily Schedule

Class Schedule for Ms. Marquez

1st Grade  Room 117


8:00-8:20  Phonemic Awareness/Phonics (Sing, Spell, Read, and Write) 20 minutes

8:20-8:30  Spelling (Dictation)  10 minutes

8:30-8:55  Read Aloud (Diana Ramirez)  25 minutes

8:55-9:40  P.E.* (Teacher Conference)  45 minutes

9:40-10:00  Shared Writing/Grammar 20 minutes

10:00-11:00  Small Group Component (Centers/AR) 60 minutes

11:00-11:30  Lunch  30 minutes

11:30-11:45  Penmanship  15 minutes

11:45-12:30    ESL  (JELL)  45 minutes

12:30-2:00    Math  90 minutes

2:00-2:45   Science   45 minutes

2:45-3:30  Social Studies  45 minutes

*Library on Tuesday

Music on Tuesday @ 12:15