Daily Schedule

Mr. Soriano’s

2018 – 2019 Schedule

Time

No. of Minutes

Subject

 

7:00 – 7:45

 

15 min

 

Breakfast / Pledge / Announcement

 

8:00 – 9:45

 

1 hr,45 min

 

Math (Homeroom)

 

8:00 – 8:30

 

30 min.

 

Computer Lab Mondays & Fridays

 

 

Switch Classes

 

9:45 – 11:15

 

1hr,30 min

 

Math (Mrs. Ramirez’s Class)

 

11:15 – 12:00

 

45 min

 

Science (Mrs. Ramirez’s Class)

 

12:00 – 12:30

 

30 min

 

Lunch , Switch Classes

 

12:30 – 1:15

 

45 min

P.E.

Library - Tuesday

 

1:15 – 1:30

 

15 min

 

AR Reading- (Homeroom)

 

1:30 – 2:20

 

50 min

 

Band / Mariachi / Tutoring Groups

 

2:20 – 3:05

 

45 min

 

Science (Homeroom)

 

2:50 – 3:20

 

30 min

 

- Music - Thursdays

 

3:05 – 3:25

 

20 min

 

D.E.A.R. Time

 

3:25 – 3:30

 

5 min

 

Dismissal