Daily Schedule

Class Schedule for Ms. Marquez 

1st Grade  Room 117


8:00-8:25  Phonemic Awareness/Phonics  25 minutes

8:25-8:30  Spelling (Dictation)  10 minutes

8:30-8:55  Read Aloud/Shared Reading (Diana Ramirez)  20 minutes

8:55-9:40  P.E.* (Teacher Conference)  45 minutes

9:40-10:00  Shared Writing 20 minutes

10:00-11:00  Small Group Component (Centers/AR) 60 minutes

11:00-11:30  Lunch  30 minutes

11:30-11:45  Penmanship  15 minutes  

11:45-12:30  Social Studies   45 minutes

12:30-2:00  Math  90 minutes

2:00-2:45   ESL  (JELL)  45 minutes

2:45-3:30   Science   45 minutes

*Library on Tuesday

Music on Tuesday @ 9:45-10:15

Computer Lab C @12:00-12:30